Mobil logo

Välkomna till en träff om ISO-certifieringar inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö den 21 september!

Ska vi välja miljödiplomering eller ISO 14001? Vad innebär det att bli miljö- eller kvalitetscertifierad och hur påverkar det verksamheten? Hur ska vi komma igång? Om du står inför någon av dessa frågeställningar så är detta tillfället för dig att få svar!

Detta seminarium riktar sig till dig som behöver:
-Kunskap om innebörd och skillnader mellan olika certifieringar
-Hjälp med att komma igång med en certifiering
-Hjälp att fortsätta redan påbörjat arbete med certifiering

Ekocentrum är värd för denna träff. Vi kommer därför avsluta dagen med att titta på en del av deras miljöutställning med goda exempel på hållbar utveckling, den unika arenan och mötesplatsen som erbjuder kunskap och inspiration!

Anmäl er här: http://emcsverige.se/aktivitet/iso-certifieringar-inom-miljo-kvalitet-och-arbetsmiljo/

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter